Mijn visie

De mens wil zelf bepalen, zelf sturen, zelf expressie geven aan wat in hem leeft en niet bepaald worden door zaken van buitenaf.

Wanneer wij hierin geblokkeerd raken, leidt dit op termijn tot  angst, of verdriet, of woede of erger tot ziekte. Uiteindelijk raken wij ons zelf kwijt.

Dan begint de zoek tocht…

 

Wie zijn geschiedenis niet kent is gedoemd deze te herhalen

~ George Santayana.

Problemen heb jij niet alleen, hoewel jij je het slachtoffer voelt waar het omdraait, wordt de omgeving ook met de gevolgen van het probleem geconfronteerd.

Onbegrip, angst voor de toekomst, financiële- en persoonlijke  onzekerheid, verwarring, boosheid, verdriet en hulpeloosheid wisselen elkaar vaak af. Wel willen helpen maar niet weten hoe, doet iets met je dierbaren en collega’s, vervreemding, isolement, verwijten. Verstoring van de relatie dreigt!

Door je proces te herkennen en te begrijpen komt inzicht, acceptatie en overgave dichterbij. Herstel begint.

Courage helpt jou je weg tevinden, op een manier die bij jou past. Individueel of in groepsverband, op een locatie die voor jou werkt. Weten is één en doen nog meer dan twee. Dat vergt veel moed, courage. Maar samen achterhalen we wat jij nodig hebt. Met positieve, realistische doelen en de juiste aanpak zet je verandering in gang.

Je krijgt jouw leven weer op de rit!

Contact

Telefoon: 06-53345395

Email : info@couragetraining.nl

Postadres:

Aldenhoven 37

6093 HA Heythuysen