Mentorschap & inspiratie

De betekenis van een mentor en inspirator binnen courage.

Een mentor ligt in het verlengde van een coach. Een coach helpt jou je doelen te verwezenlijken die jij hebt opgesteld door handvatten aan te reiken. De courage mentor gaat dieper in op jouw doel en wat jou remt. Mijn aanpak is gebaseerd op het ontwikkelen van een reflectief bewustzijn. Waarom wil je dat doel bereiken? Waarom is dat zo belangrijk voor je? Wat brengt het mij ? Hoe zit ik mijzelf in de weg? De courage mentor is een stuk persoonlijker.

Ik help jou om persoonlijk welzijn en zakelijke productiviteit te realiseren. Waar een coaching traject vaak een korte periode beslaat, kan de courage mentor jou wel maanden of soms jaren begeleiden.

Voor de goede orde!

Ik zal je problemen niet voor je oplossen. Dat doe je nog steeds zelf. Ik luister mee, stel je vragen en biedt handvatten zodat jij je doelen kan realiseren. Verstrikkingen die aan het licht komen, worden aangepakt. Ik help jou eerst het thema helder te krijgen en begeleidt jou door het thema heen.

Als inspirator, help ik jou je inspiratie te vinden om je eigen individualiteit te volgen.

Ben je nieuwsgierig naar jouw basispersoonlijkheid of verdedigingsstrategie?

Neem contact op.

  Courage helpt jou je weg tevinden, op een manier die bij jou past. Individueel of in groepsverband, op een locatie die voor jou werkt. Weten is één en doen nog meer dan twee. Dat vergt veel moed, courage. Maar samen achterhalen we wat jij nodig hebt. Met positieve, realistische doelen en de juiste aanpak zet je verandering in gang.

  Je krijgt jouw leven weer op de rit!

  Contact

  Telefoon: 06-53345395

  Email : info@couragetraining.nl

  Postadres:

  Aldenhoven 37

  6093 HA Heythuysen