Het Enneagram

Het Enneagram

Het enneagram is ongeveer 5000 jaar oud en ontstaan in Egypte. We noemen het enneagram een holistisch model, wat wil zeggen dat het uitgaat van verbondenheid en het grotere geheel. Het enneagram is onderverdeeld in 9 cijfers, een voor iedere basispersoonlijkheid die we terugzien in mensen en onderlinge relaties.

Iedere basispersoonlijkheid heeft zijn eigen specifieke kenmerken en hindernissen. Het enneagram geeft hier inzicht in. Zo leer je jouw persoonlijke kwaliteiten en valkuilen kennen. Ook ontdek je met het enneagram verschillen en patronen tussen mensen, waardoor je onderlinge relaties beter kunt begrijpen. Het enneagram is een confronterend en verhelderend procesmodel dat stap voor stap inzicht geeft in de werking van processen intern en onderling.

Wil je meer inzicht in jouw proces of type? Neem dan contact op.

  Courage helpt jou je weg tevinden, op een manier die bij jou past. Individueel of in groepsverband, op een locatie die voor jou werkt. Weten is één en doen nog meer dan twee. Dat vergt veel moed, courage. Maar samen achterhalen we wat jij nodig hebt. Met positieve, realistische doelen en de juiste aanpak zet je verandering in gang.

  Je krijgt jouw leven weer op de rit!

  Contact

  Telefoon: 06-53345395

  Email : info@couragetraining.nl

  Postadres:

  Aldenhoven 37

  6093 HA Heythuysen