Proces en Talent

Wat is het?

Zoek je op wat een proces is, dan vind je een uitgebreide omschrijving die wat onpersoonlijk overkomt. Zo zegt Wikipedia dat een proces een ontwikkelingsgang is, ofwel een verloop of voortgang van gebeurtenissen, waarbij een product ontstaat uit een of meer materialen of objecten die vooraf al bestonden. Daaraan voegt de kennisbank nog toe dat de in tijd geordende reeks van gebeurtenissen een ingangsproduct omzet in een uitgangsproduct.

Het proces waar ik het over heb is niet fabrieksmatig, maar iets heel persoonlijks. Ik heb het over de ontwikkelingsgang die jij doorloopt als jij jouw Courage inzet. Met dit proces kan jij (eindelijk) de persoon zijn die bij jouw realistische, bewust gekozen leven past.

Het begint met jouw verhaal…

Vaak is de uitkomst van een proces aanlokkelijker dan het proces zelf. Vooral als het proces moeilijk is en de uitkomst niet meteen binnen handbereik ligt. Maar, zonder proces zal het eindproduct ook niet ontstaan. Bovendien ontdek je tijdens een proces al zoveel dat de uitkomst niet het enige mooie resultaat zal zijn. Het proces is écht de moeite waard.

Tijdens het procestraject ervaar je waar je staat, waar je naartoe wilt, hoe je daar naartoe kunt werken, wie je er graag bij hebt als je de uitkomst hebt bereikt en welke stappen je in de toekomst nog aan het proces zou willen toevoegen. Het vraagt Courage om je proces te doorlopen.

Het proces is het belangrijkste deel van jouw reis. Vertrouw erop en geniet ervan terwijl je onderweg bent.

Talent Coaching

Over talent wordt vaak geschreven en gedacht in termen van rennen, springen, fietsen en dat soort vaardigheden. Maar jouw P.I.T., jouw persoonlijke identificatietalent, is nog zoveel meer.

Ik heb het niet over vaardigheden, maar over dat wat jou typeert en er werkelijk toe doet. Bijvoorbeeld: “Je kunt gemakkelijk verbanden leggen, het kost je geen moeite,” of “Je weet altijd en overal hoe je moet netwerken,” en “Je bakt taarten zoals niemand dat kan, het zijn de lekkerste.” Ik heb het over jouw gave, over dat wat je hebt meegekregen bij je geboorte.

Ieder mens heeft een uniek talent dat past bij het type dat hij is. Door jouw persoonlijke talent te activeren, het te verbinden met jouw competenties en jouw unieke persoonlijkheid, open je de weg naar levensvreugde en succes.

Interesse?

Neem dan contact op

  Courage helpt jou je weg tevinden, op een manier die bij jou past. Individueel of in groepsverband, op een locatie die voor jou werkt. Weten is één en doen nog meer dan twee. Dat vergt veel moed, courage. Maar samen achterhalen we wat jij nodig hebt. Met positieve, realistische doelen en de juiste aanpak zet je verandering in gang.

  Je krijgt jouw leven weer op de rit!

  Contact

  Telefoon: 06-53345395

  Email : info@couragetraining.nl

  Postadres:

  Aldenhoven 37

  6093 HA Heythuysen