Life Scripting

Life Scripting

Gebaseerd op het gepersonaliseerde boek van Wouter ter Reehorst.

Life Scripting is een visie en methode die jouw rode draad weer in beeld brengt. We schrijven samen aan het script van jouw leven en werken aan een film die bij jou past. Je krijgt inspiratie en nieuwe energie. Je raakt gemotiveerd om aan de hand van jouw film concrete plannen te maken om veranderingen daadwerkelijk door te voeren en om meer van het leven te genieten.

Wat kan je verwachten?

De Workshop

In deze workshop leer je de grondbeginselen van het schrijven van het script voor de film van jouw leven. Dat begint altijd met het stellen van een aantal vragen die jouw aandacht direct richten op waar je wél naartoe wilt. Tijdens deze workshop kijken we ook naar de tijdlijn voor jouw film en zoeken we de rode draad in jouw leven. Die gebruiken we als basis voor een mooie film die zomaar realiteit zou kunnen worden.

Kosten workshop van 4 uur:
€ 85,00 inclusief btw

Inbegrepen:
Gepersonaliseerd boek ‘FILM van jouw leven’
Koffie, thee

De Masterclass

In de masterclass gaan we dieper in op het resultaat van de workshop. We formuleren concrete stappen en stellen hobbels die aan het licht komen aan de kaak.

De masterclass is in ontwikkeling. Meer informatie verschijnt hier binnenkort.

De Experience

Ter verdieping van de workshop en de masterclass kunnen we tijdens de experience gedurende een week verder inzoomen op de FILM van jouw leven.

De experience is nog in ontwikkeling.

Interesse?

Neem dan contact op

  Courage helpt jou je weg tevinden, op een manier die bij jou past. Individueel of in groepsverband, op een locatie die voor jou werkt. Weten is één en doen nog meer dan twee. Dat vergt veel moed, courage. Maar samen achterhalen we wat jij nodig hebt. Met positieve, realistische doelen en de juiste aanpak zet je verandering in gang.

  Je krijgt jouw leven weer op de rit!

  Contact

  Telefoon: 06-53345395

  Email : info@couragetraining.nl

  Postadres:

  Aldenhoven 37

  6093 HA Heythuysen