Talent Coaching

Talent Coaching

Over talent wordt vaak geschreven en gedacht in termen van rennen, springen, fietsen en dat soort vaardigheden. Maar jouw P.I.T., jouw persoonlijke identificatietalent, is nog zoveel meer.

Ik heb het niet over vaardigheden, maar over dat wat jou typeert en er werkelijk toe doet. Bijvoorbeeld: “Je kunt gemakkelijk verbanden leggen, het kost je geen moeite,” of “Je weet altijd en overal hoe je moet netwerken,” en “Je bakt taarten zoals niemand dat kan, het zijn de lekkerste.” Ik heb het over jouw gave, over dat wat je hebt meegekregen bij je geboorte.

Ieder mens heeft een uniek talent dat past bij het type dat hij is. Door jouw persoonlijke talent te activeren, het te verbinden met jouw competenties en jouw unieke persoonlijkheid, open je de weg naar levensvreugde en succes.

Nieuwsgierig naar jouw gave en de toegevoegde waarde daarvan?

Neem contact op!

  Courage helpt jou je weg tevinden, op een manier die bij jou past. Individueel of in groepsverband, op een locatie die voor jou werkt. Weten is één en doen nog meer dan twee. Dat vergt veel moed, courage. Maar samen achterhalen we wat jij nodig hebt. Met positieve, realistische doelen en de juiste aanpak zet je verandering in gang.

  Je krijgt jouw leven weer op de rit!

  Menu

  Home

  Over mij

  Het Enneagram

  Werkwijze

  Diensten

  Contact

  Contact

  De Vlindertuin, Gezondheidscentrum

  St. Antoniusstraat 45

  6093 GB Heythuysen

  Telefoon: 06-53345395

  Email : info@couragetraining.nl

  Postadres:

  Aldenhoven 37

  6093 HA Heythuysen