Diensten

 

Inzicht zonder handeling brengt geen verandering !

 

Advies

Soms heeft een ondernemer of manager behoefte aan het bespreken van zijn of haar ideeën of plannen met een onafhankelijke adviseur. Wij "luisteren" naar u en kunnen u in de goede richting sturen.

Wij denken met u mee bij het ontwikkelen en verzorgen van hoogwaardige programma's d.m.v. opleidingen, trainings- en coaching trajecten, op basis van uw specifieke wensen en omstandigheden.

 

Begeleiding

Het ondersteunen van mens of organisatie in een proces om van een onvermogende situatie naar een vermogende situatie te komen. Courage biedt doorlopend ondersteuning en begeleiding aan personen  en organisaties die of door omstandigheden op een zijspoor van de maatschappij terecht zijn gekomen of in zwaar weer verkeren.  De persoonlijke en op maat gemaakte trajectmethoden spreken aan en zijn bewezen succesvol. 

 

Training

Courage gelooft dat Succes een systeem is en neemt dit als uitgangspunt voor haar oplossingen.

Het is belangrijk op te merken dat training of opleiding alleen, gedrag niet kan veranderen. Het kan mensen laten kennismaken met ideeën en met het denkproces te laten beginnen.

Courage, weet behalve dat uiteindelijk gedrag wordt gemaakt door middel van consistente activiteit en versterking, het ook vraagt om gespecificeerde “outputs”.

Enkele trainingen die Courage verzorgt:

  1. Communicatie
  2. Prestatiemanagement
  3. Taak de-compositie
  4. Zelf-realisatie

 

Voor meer informatie over onze diensten:  Zie het Contactformulier.

 

Veranderen, betreft het reorganiseren van jezelf om te handelen op een nieuwe wijze, die wanneer "juist" ingepast garant staat dat de oude wijze van handelen niet langer functioneert